User-agent: * Disallow: /cgi-bin/ Disallow: /images/ Disallow: /pages/thankyou.html

Hallo influencers,

Het is weer tijd voor een artikel over een app om jou te helpen het meest uit je posts te halen. Dit keer gaan we het hebben over stories. Het is een ontzettende trend en je ziet ze nu ook al een tijdje verspreidt over alle social-media kanalen. WhatsApp, Snapchat, Facebook en Instagram bieden de optie om voor jouw volgers een verhaaltje, foto of video te uploaden. Je kent het natuurlijk wel. Maar ik kan me voorstellen dat jij de beste, mooiste, grappigste of origineelste foto wil uploaden. Misschien kan je daar wel wat extra hulp bij krijgen in de vorm van een app.

In dit artikel gaan we het, zoals je natuurlijk al gelezen hebt in de naam van het artikel, hebben over de mogelijkheden van StoryStar. Zij zouden met de app jouw stories zogezegd een “catchy look” kunnen geven. Laten we eens kijken waar je het allemaal voor kan gebruiken!

Volgens de site van de app bieden zij de volgende mogelijkheden van de app aan:

Story Creator: Om te beginnen bij het belangrijkste. De app biedt de mogelijkheid aan om je story geheel aan te passen. Dit doe je door het bewerken van je foto of video met de daarvoor beschikbare tools. Door effecten toe te voegen maak je jouw meest geschikte storie voor Snapchat, Instagram, WhatsApp of Facebook.

Gemaakt voor influencers: Volgens de makers zou het uitermate geschikt zijn voor influencers, voor jullie dus!

Story Templates: De app biedt de mogelijkheid om een template te kiezen die jij wil. Ze hebben er twee, Simple en Stylish. Dan denk je nu waarschijnlijk, twee vind ik wel een beetje weinig. Ben ik dan echt gebonden aan die twee templates? Het antwoord is Nee, je kan de templates heel simpel aanpassen naar jouw mooiste creatie! Eigenlijk is alles in de templates aan te passen, zoals toevoegen van foto’s, lijnen aanpassen, de lettertypes etc. Houd je dus vooral niet in.

WhatsApp status: Zoals hierboven al te lezen werkt het ook voor je WhatsApp status. Nog niet veel apps ondersteunen dit. Deze dus wel!

Instant story maker: Maak stories onderweg. Het maakt in dit geval niet uit of je aan het reizen ben of erg druk bent. Je kan altijd een story maken voor je profiel om te delen met je geliefde vrienden. Gebruik de templates, voeg een foto toe, zet wat tekst erbij en je bent klaar!

We hopen dat je hier wat aan hebt gehad en dat je lekker aan de slag kan met je stories!

Categorieën: Tips en Tricks

Geef een reactie