User-agent: * Disallow: /cgi-bin/ Disallow: /images/ Disallow: /pages/thankyou.html

Hallo influecer!

Ook zo verslaafd aan Instagram? Kan je je telefoon niet wegleggen en wil je constant nieuwe  feed binnen krijgen? Wij doen allemaal ons best om de beste foto’s van onze lunch, diner of smoothie. Verder maken we 3000 selfies om uiteindelijk een filter eroverheen te gooien en de beste op Instagram te zetten. Maar dan begint het, de likes want iedereen wil volgers en likes hebben op zijn of haar account, toch?

Wij gaan je helpen om met deze 3 simpele tips meer uit je Instagram account te halen. Met deze tips zorg je voor meer likes en volgers dus lees het hieronder!

Heb je de eerste  twee al gelezen? Zoek in tips and tricks even naar de eerste 7 tips!

  1. Vul je bio en maak het persoonlijk

Door heel veel mensen wordt de bio niet gebruikt, want wat zet daar nou in en waarom? Het is belangrijk want laat mensen weten wie je bent, wat je doet en misschien wel waar je over post. Als je er niet inzet zal het voor de Instagrammers die op jouw profiel komen dus een raadsel zijn met wat jij je bezighoud. Schrijf iets kleins en persoonlijks om die mensen dus een duidelijk beeld te geven over jou en jouw interesses.

  • Koppel je Facebook, Snapchat en alle andere kanalen aan jouw profiel!

Door dit te doen zien meer mensen jouw post of foto dan alleen met Instagram. Dat is natuurlijk nou net de bedoeling voor je. Want mensen die jou volgen op Facebook en Twitter gaan je dan wellicht ook volgen op Instagram! Zorg dan ook dat je foto’s goed zijn en de volgers alles kunnen lezen over je in de bio. Daarmee is de kans groter dat ze je dus daadwerkelijk gaan volgen.

  • Kies een thema en post vanuit die gedachte!

Natuurlijk wil je dat mensen joú interessant vinden en het liefst jouw leven daarom ook graag op social media willen volgen. Maar ik zal je vertellen dat de kans erg klein is dat mensen buiten jouw sociale kring, zoals familie en vrienden, dat leuk vinden om te zien. Sorry, maar het is de realiteit. Kies daarom een bepaald thema dat jij leuk vind! Post bijvoorbeeld video’s over eten en voeding als dit je interesseert. Zo bereik je dus mensen die dit ook interessant vinden en zullen zij jou dus ook gaan volgen.

Dit waren de 10 tips vanuit het influence-team. Nu is het aan jou! We wensen je het allerbeste op de weg naar succes!

Categorieën: Tips en Tricks

Geef een reactie