User-agent: * Disallow: /cgi-bin/ Disallow: /images/ Disallow: /pages/thankyou.html

Influencers!

Ben jij ook zo iemand die simpel weg uren per dag op instagram doorbrengt? Iemand die zijn gehele feed 4x uitspeelt? Iemand die constant aan het refreshen is voor de nieuwste posts? Dan mag je jezelf wel een Instagram fanaat noemen. Wanneer je dat dus bent kan je je vast wel vinden aan de 4 irritaties hieronder.

  1. Het algoritme van Instagram

Oke, dit is misschien een beetje technisch. Ik zal het even proberen uit te leggen er zit een bepaalde rekenkundige code achter het verschijnen van foto’s op jouw feed. De ergernis zit hem hier in het feit dat niet de nieuwste foto’s aan jouw vertoond worden maar meer de foto’s die bij jou zouden passen. Dit is echter niet een slecht idee maar de gebruiker heeft geen enkele grip hierop. We willen meer macht op ons beginscherm!

  • De reclames op instagram

We weten natuurlijk dat Instagram het nieuwe facebook is geworden en dat tegenwoordig veel mensen van dit kanaal gebruik maken. Het bedrijf is natuurlijk ook onderdeel van facebook. Maar kom op Instagram, om de 4 posts een reclame? Dat is echt te veel en moet een stuk minder. Ik snap dat er geld verdiend moet worden maar zoek hier een andere manier voor.

  • Inplannen van foto’s

Let op! Wanneer jij je feed constant bij kan houden en daar de tijd en moeite in wil steken is dit niet iets voor jou. Er zijn namelijk mensen die niet elke dag tijd en/of zin hebben voor de sociale planning. Daarvoor zou het toch fantastisch zijn om je foto’s in te kunnen plannen? Dit lijkt mij toch niet zo moeilijk Instagram? In basis nemen jullie toch al het gros van Facebook over. Dus waarom deze plan mogelijkheid niet?

  • Nep en spam accounts.

Een probleem waar op dit moment veel social media kanalen mee kampen. De fake accounts worden in massa’s gemaakt en kunnen gewoon gekocht worden. Zelfs likes kunnen ook gekocht worden, je kan populariteit dus kopen. Dit lijkt mij niet echt de bedoeling toch? Buiten dat is er natuurlijk niks vervelender dan het berichten krijgen van spam accounts.

Kom op Instagram doe even hier wat aan!

Wat vind jij ervan? Wat zijn jouw ergernissen? Of ben je het misschien helemaal niet mee eens? Laat het ons weten. Er komt ook snel een nieuwe ergernissen blog dus kijk die ook even door!

Liefs,

Het Influence Team

Categorieën: Tips en Tricks

Geef een reactie