User-agent: * Disallow: /cgi-bin/ Disallow: /images/ Disallow: /pages/thankyou.html

Ben jij ook zo iemand die simpel weg uren per dag op instagram doorbrengt? Iemand die zijn gehele feed 4x uitspeelt? Iemand die constant aan het refreshen is voor de nieuwste posts? Dan mag je jezelf wel een Instagram fanaat noemen. Wanneer je dat dus bent kan je je vast wel vinden aan de 4 irritaties hieronder.

  1. Instagram op je laptop

Iedereen doe het soms wel even, even snel zonder je telefoon instagram checken. Dit doe je wanneer je even afgeleid bent van je werk of school. Maar de interface op je laptop is niet wat we gewend zijn van de mobiele variant. Je kan er namelijk helemaal niks mee, alleen checken en reageren. Erg zonde.

  • Instagram television??

Huh wat? Ja dat denken de meeste mensen als ze dit voorbij zijn komen. Maar Instagram Television of wel IGTV genoemd zou de grote concurrent van youtube worden. Maar er gebeurd echt werkelijk waar niks mee. In dit geval maakt het natuurlijk niet uit als iets niet aanslaat of niet werkt voor je gebruikers. Dat kan altijd gebeuren maar haal het dan ook weg en stop met promoten. Dat is tot op heden nog niet gebeurd en zorgt voor irritaties.

  • Controle over de video’s die afgespeeld worden.

Wat vervelend is het als je een bepaald moment van een video aan een vriend of vriendin wil laten zien en die kijkt net weg. Wat je dan bij youtube doet is even 10 seconde terug spoelen om het moment weer snel te vertonen. Maar waarom kan dit niet bij Instagram? Buiten het feit dat er geen controle functie op zit. Waarom kan ik maar 1 minuut plaatsen? Soms is er toch meer ruimte nodig voor jouw video’s?

  • Linkjes plaatsen

Iedereen kent het denk ik wel. #linkinbio. Heel vervelend en in mijn ogen totaal overbodig. Want laat ons gewoon linkjes onder onze post plaatsen. Ik snap het wel van Instagram, ze willen iedereen zo lang mogelijk in de app houden. Maar is dit dan de manier? Wanneer er echt geschreeuwd wordt om het plaatsen van linkjes door je achterban moet je daar toch een keer aan toegeven?

Kom op Instagram doe even hier moet echt aan gewerkt worden!

Wat vind jij ervan? Wat zijn jouw ergernissen? Of ben je het misschien helemaal niet mee eens? Laat het ons weten. Bekijk ook snel de andere blog over de ergernissen op Instagram!

Liefs,

Het Influence Team

Categorieën: Tips en Tricks

Geef een reactie