User-agent: * Disallow: /cgi-bin/ Disallow: /images/ Disallow: /pages/thankyou.html

Hallo Influencer in spé!

Daar zijn we dan, na talloze tips en tricks en veel nieuws over jouw favoriete social media kanalen, vonden wij als het influence team tijd om echt iets te schrijven wat het nou inhoudt om een influencer te worden. Want met alle tips die wel of niet gelezen hebt op onze site kan je natuurlijk mee aan de slag. Gebruik ze ook goed om joúw profiel naar grote hoogte te brengen. Maar alleen zo makkelijk is het toch niet.

In dit en de eerdere artikelen lees jij hoe je in een paar stappen dichterbij jouw carrière als influencer kan komen!

We zijn aangekomen bij de laatste stap, we hebben het gehad over hoe je geld verdiend, over de perfecte feed, en het verhogen van de betrokkenheid op jouw pagina. De derde en laatste stap is; hoe je moet groeien op Instagram!

Er moeten hierin wel flinke stappen gemaakt worden, wil jouw profiel passen als potentiele influencer bestempeld worden. Je hoeft zeker niet meer dan 10.000 volgers te hebben zoals al eerder benoemd. Maar het groeien in volgersaantallen is van groot belang. Wanneer je je aan de eerdere stappen houdt moet dit lukken!

Je kan op verschillende manier groeien op Instagram. Je kan bijvoorbeeld je bij bepaalde groepen aansluiten die precies in jouw doelgroep liggen. Wanneer je in die groepen post zullen mensen die jou niet volgen dit zien en benieuwd zijn naar jouw profiel. Wanneer je feed dan goed is en je een hoge betrokkenheid hebt heb je er zo volgers bij!

Een andere manier is heel simpel, volg, volg, volg. Wanneer jij veel mensen volgt die jij interessant vind, vinden zij dat misschien ook wel van jou! Maar doe dit niet te vaak per dag. Zorg dat de verhouding tussen volgers en gevolgd goed is.

Werk samen met anderen! Wanneer dit gebeurd kan je twee keer zoveel mensen aanspreken met een post. Dat is toch prettig? Je kan elkaar helpen met groeien.

Dit heb jij als trouwe lezer vast al voorbij zien komen op onze website, maar gebruik de juiste hashtags en doe dit ook niet te veel! Mensen die op die tag zoeken zullen jouw foto zien.

Hoe het consistent. Daarmee bedoelen we, blijf bij hetzelfde. Uiteenlopende posts over verschillende onderwerpen zullen bij je achterban raar overkomen. Kies één gedachten waaruit je wil posten en bouw uit!

Dit was het weer, wat vond jij ervan? Heb jij misschien aanvullingen gevonden? Laat het ons weten! Want dan zorgen wij dat de rest ook op de hoogte word gebracht!

Categorieën: Tips en Tricks

Geef een reactie