User-agent: * Disallow: /cgi-bin/ Disallow: /images/ Disallow: /pages/thankyou.html

Hallo Influencer in spé!

Daar zijn we dan, na talloze tips en tricks en veel nieuws over jouw favoriete social media kanalen, vonden wij als het influence team tijd om echt iets te schrijven wat het nou inhoudt om een influencer te worden. Want met alle tips die wel of niet gelezen hebt op onze site kan je natuurlijk mee aan de slag. Gebruik ze ook goed om joúw profiel naar grote hoogte te brengen. Maar alleen zo makkelijk is het toch niet.

In dit en mogelijk verdere artikelen lees jij hoe je in een paar stappen dichterbij jouw carrière als influencer kan komen!

Om te beginnen is het misschien even goed om te weten wat een influencer is. Een influencer is letterlijk iemand die invloed heeft. Iemand die dus veel volgers heeft en veel aanzien op social media kanalen. Dit zijn niet alleen de mensen met meer dan 100.000 volgers hoor. Nee nano-influencers zijn op dit moment erg belangrijk voor bedrijven en dus kan jij met je +/- 1000 volgers prima een carrière als influencer tegemoet gaan!

De eerste stap die je moet zetten is zorgen voor een perfecte feed op jouw Instagram profiel. Er zit niks in de algoritme van Instagram hiervoor, maar mensen vinden het gewoon indrukwekkend en fijn om naar te kijken. Als je iets wilt opbouwen op Instagram zorg dan dat jou feed altijd aantrekkelijk is. Hier zijn ook apps voor te gebruiken als UNUM waarin jij je feed kan samenstellen om te kijken of hier goed genoeg is voordat die online komt.

Een mooie en goed uitgedachte feed komt natuurlijk niet vanzelf. Om dit te krijgen moet je maar een ding doen, namelijk talloze uren en moeite in steken om het beoogde resultaat te halen. Er bestaat geen hack of programma die dit voor jouw regelt. Aan de slag dus!

Buiten die feed moeten we niet vergeten wat daar aan vooraf gaat namelijk een hele goede en bekwame fotograaf. Ga vooral daar ook mee aan de slag en bekijk filmpjes en tips hoe je het de beste foto kan schieten.

Verder is het belangrijk om situaties te creëren die het goed doen op instagram. Hierbij moet je denken aan foto’s die het erg goed doen, zoals: zonsondergang op het strand en een mooi opgedekte tafel. Je snapt verder wel wat hier mee bedoeld wordt.

Het leven van een influencer komt je niet aanwaaien daarom zou je hard moeten werken! Lees onze volgende tips voor de volgende stappen naar succes!

Dit was het weer, wat vond jij ervan? Heb jij misschien aanvullingen gevonden? Laat het ons weten! Want dan zorgen wij dat de rest ook op de hoogte word gebracht!

Categorieën: Tips en Tricks

Geef een reactie