User-agent: * Disallow: /cgi-bin/ Disallow: /images/ Disallow: /pages/thankyou.html

Facetune zit in het standaard arsenaal van elke influencer of celebrity. De app is bekend voor het wegwerken van bultjes, oneffenheden of het vervagen van rimpels. Het kan dus dé perfecte jouw creëren. Pas hier wel mee op.

Iedereen wil er natuurlijk goed uitzien. Maar wanneer jij talloze aanpassingen gaat doen op je net gemaakte selfies kan dit voor jouw achterban als fake overkomen. Dat wil je natuurlijk niet. Gebruik het met mate maar haal er wel je voordeel uit!

Wil je de meest perfecte selfie? Facetune2 is een makkelijke app om jouw foto’s te bewerken.

De app zegt over zich zelf dat zij met de nieuwst variant van de app een geweldig nieuwe collectie hebben van de beste bewerking features. Je kan jezelf volgens de app een “hollywood look” aanmeten of een meer natuurlijk resultaat met de beste make-up editing app in de markt.

Al met al kan je er dus erg veel mee en misschien voor jou wel leuk om er eens wat mee uit te proberen.

Laten we eens kijken wat de app allemaal te bieden heeft:

Smooth skin

Zoals in het stukje hierboven al beschreven kan je dus allerlei oneffenheden op je huid weghalen. Niet alleen dat maar het biedt dus de mogelijkheid om de huid helemaal een ‘porseleinen look’ te geven.

Het verwijderen van die oneffenheden is vrij simpel. Je hoeft er maar over heen te swipen en de app past het voor je aan.

Verder kan je over je selfie ‘airbrushen’ om een glowing skin te krijgen.

Artistic tools

Met de app kan je ook van alles aanpassen aan je omgeving of kleuren. Je kan de achtergrond aanpassen en helemaal los gaan met lichteffecten. Verder zijn er talloze filters om te gebruiken. Wees creatief dus!

Shiny eyes and Bright smiles

Deze is erg handig voor foto’s met kleurende ogen door de flits. Je kan namelijk de rode ogen weghalen in de foto. Verder kan je de kleur van de ogen veranderen om een andere ‘spark’ te krijgen.

Ook kan je je tanden op de foto extra wit maken voor de perfecte lach


Je kan dus genoeg met de app, dat is duidelijk. Maak voor zelf je mooiste foto’s en probeer het aanpassen eens. Misschien is het werkt het wel erg grappig en levert het voor jou een gewest resultaat op.

Wanneer dit echt niks voor jou is, lees wat andere artikelen van ons misschien zitten daar wel apps bij die jouw profiel naar een hoger niveau kan tillen!

Categorieën: Tips en Tricks

Geef een reactie