User-agent: * Disallow: /cgi-bin/ Disallow: /images/ Disallow: /pages/thankyou.html

Wie ben je? Renee Blankenbrugh

Hoe oud ben je? 21

Waar kom je vandaan? Breda

Instagram naam? @reneemmb

Soort Instagram?  Wanderlust

Aantal volgers?  1.580

 1. Wat doe je het liefst op Instagram? En waarom?

Inspiratie op doen bij andere accounts die ik gaaf vind. Ik sla de content dan vaak op en bekijk ik later nog eens. Daarnaast vind ik foto’s bewerken ook erg leuk!

 • Wat zijn jouw favoriete grote en kleine profielen op Instagram?

@mathildaveenstra is een klein account wat ik al voor langere tijd volg die hele toffe strand achtige foto’s posts en erg orgineel is. Ze is niet zo standaard als ‘iedere andere influencer’. Daarnaast vind @rianna.meijer een super tof Insta account hebben, vooral omdat ze lekker zichzelf is en zichzelf niet al te serieus neemt.

 • Hoeveel tijd besteed je gemiddeld aan Instagram per week?

Eerste besteedde ik er aanzienlijk meer tijd aan, maar dat is een beetje teruggelopen. Ik heb het wat drukker gekregen en ik post niet ‘om te posten’. Dus ik denk op het moment zo’n 3 uur per week ongeveer.

 • Hoe heb je het aantal volgers behaald die jij vandaag de dag hebt?

Door heel intensief te Instagrammen, veel te liken en te reageren op vergelijkbare accounts. Daarnaast heb ik me destijds aangesloten bij een groep nano-influencers die elkaar op weg wilde helpen. Er zit erg veel tijd in het behalen van veel volgers, dus nu ik er minder tijd aan besteed stijgt het aantal niet zo hard als eerst.

 • Wat zijn je favoriete apps voor het bewerken van je foto’s?

VSCO is mijn favoriete app om foto’s te bewerken. De filters zijn top!

 • Heb je doelen voor de toekomst op Instagram?

Ik wil graag proberen authentiek te zijn en te blijven en ik wil een mooie feed behouden. Ik zou verder niet willen dat ik zou moeten posten om maar te posten, want dat is naar mijn idee een beetje nep.

 • Heb je samenwerkingen gedaan op Instagram met merken? Hoe verliep dat?

Ja ik heb een paar samenwerkingen gedaan. Ik werd hier voor betaald maar ik kreeg wel gratis spullen zoals telefoonhoesjes waarvoor ik in ruil moest posten. Daarbij kreeg ik een affiliate kortingscode die ik aan mijn volgers aan kon bieden, maar daar heb ik helaas niet echt wat aan verdiend.

 • Zou jij een product promoten waar jij niet achter staat?

Ik zou wel een product willen promoten waarvan ik niet weet wat ik er op dat moment nog van vind, als ik maar mijn eigen eerlijke mening zou mogen geven van het bedrijf waar ik mee werk zodra ik dat wel weet. Anders zou ik liegen tegen mijn volgers en dat werkt je uiteindelijk toch alleen maar tegen.

 • Hoe belangrijk is ‘echtheid’ op social media voor jou?

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe weg te zwijmelen bij mooie  (grote) Instagram accounts van influencers, mits je begrijpt dat een groot deel fake is. Veel foto’s op grote én kleine accounts zijn in scène gezet en weerspiegelen dus niet te werkelijkheid. Wanneer mensen zich dat niet beseffen krijgen ze een vertekend van hoe ze zouden moeten zijn en dat vind ik kwalijk.

 1. De perfecte feed of posten wat je leuk vindt?

Ik vind het eigenlijk erg om te zeggen, maar ik kies dan toch voor mijn feed. Ik zie mijn feed als mijn eigen ‘portofolio’ en daar ben ik best trots op, dus dan wil hem ook graag mooi houden.

Gebruik de app UNUM. Zo kan je zien hoe je feed eruit komt te zien met je aankomende posts en kun je als het ware plannen wat je gaat posten! Succes!

 1. Als je een tip hebt voor je mede-nano-influencers, wat zou dat dan zijn?
Categorieën: In the spotlight

Geef een reactie